▼ Despre brandurile noastre ▼
01 Importator oficial 02 EBT 04 campiello aproten biaglut fffa Unigriss
Despre Noi

Euro Brands Trading, este o societate specializata in importul si distributia, pentru Romania, a brandurilor premium: Plasmon, Aproten, BiAglut, Capiello, Unigriss, din Italia si Fun Food 4 All, din Anglia.

Gama este foarte variata, incepand de la: alimente pentru copii, produse BIO, produse fara gluten, diverse sortimente de biscuiti, grisine si alimente cu nutritie speciala.

Suntem mai aproape de Dvs, prin magazinul nostru Online!

 

 

Despre Plasmon

Scura istorie:

Inca din 1902, medicul Cesare Scotti, realizeaza necesitatea creeri alimentelor speciale pentru copii.

Astfel, la Milano, incepe productia cu faimosii biscuiti PLASMON. In decursul timpului, apar pe rand pastele fainoase si piureurile din: carne, peste, legume, iaurturi. PLASMON, este primul brand pentru bebelusi, care introduce alimentele fara gluten.

Toate materiile prime sunt numai din Italia si controlate in mod direct de departamentul intern de calitate Oasis@Plasmon.

Misiune: Experienta, calitatea, gustul minunat al fiecarui produs face ca misiunea parintilor sa fie una mai usoara in alegerea celor mai bune alimente pentru copii. Structura: Alimente dedicate copiilor precum biscuiti pentru bebelusi, structurate in functie de nevoile nutritionale ale fiecarei varste dupa cum urmeaza: de la 4 luni/ de la 6 luni/ de la 10 luni.

Produsele sunt recomandate pentru a fi consumate si de catre gravide, pentru o alimentatie cat mai sanatoasa in timpul sarcinii, dar si pentru gustul lor deosebit de bun si natural.

Video