▼ Despre brandurile noastre ▼
01 Importator oficial 02 EBT 04 campiello aproten biaglut fffa Unigriss
Despre Noi

Euro Brands Trading, este o societate specializata in importul si distributia, pentru Romania, a brandurilor premium: Plasmon, Aproten, BiAglut, Capiello, Unigriss, din Italia si Fun Food 4 All, din Anglia.

Gama este foarte variata, incepand de la: alimente pentru copii, produse BIO, produse fara gluten, diverse sortimente de biscuiti, grisine si alimente cu nutritie speciala.

Suntem mai aproape de Dvs, prin magazinul nostru Online!

 

 

Termeni si conditii

Informatiile furnizate catre S.C. Euro Brands Trading S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. Euro Brands Trading S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. S.C. Euro Brands Trading S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile sunt actualizate zilnic.

Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora si disponibilitatea in stoc se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii. Produsele comercializate prin intermediul www.eurobrandstrading.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala.

Conform O.G. Nr.25/2008 va aducem la cunostinta faptul ca ECOTAXA stabilita pentru pungile de tip sacosa - banana, cu maner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 RON/bucata si va fi suportata de consumatorul final. S.C. Euro Brands Trading S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Comanda minima pe site-ul nostru trebuie sa aiba o valoare minima de 30 RON, la care se adauga taxa pentru curierat rapid in valoare de 20 RON + TVA

Video